Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، صبح امروز حجت الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار امام جمعه ایلام  در مراسم اختتامیه جشنواره ملی دقیقه ۵۵ و گرامیداشت ۲۳ بهمن سالروز شهادت شهدای زمین فوتبال چوار گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی با تاکید و یادآوری واقعه بمباران زمین فوتبال شهر چوار در سال ۶۵، تکلیفی بزرگ برای هنرمندان و اهل قلم، برای بیان این رویداد در عرصه جهانی تعیین کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مردم ایران اسلامی و استان ایلام روز گذشته در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور پرشور و حماسی داشتند و پس از ۴۳ سال با حضور پرشور در جشن پیروزی انقلاب اسلامی، حمایت و پشتیبانی خود را نظام مقدس جمهوری اسلامی و دستاوردهای شهدا نشان دادند به گونه‌ای که مایه حیرت و تعجب دشمنان و مایه دلگرمی دوستان انقلاب در سطح جهان شدند.

وی با بیان اینکه از رهبر معظم انقلاب اسلامی تشکر و قدردانی داریم که داشته‌های گرانسنگ انقلاب ما و دوران دفاع مقدس را یادآوری فرمودند، ابراز کرد: رهبر معظم انقلاب در صحبت‌های خود در جمع دست اندرکاران ستاد کنگره ملی سه هزار شهید استان ایلام اشاراتی به حادثه بمباران زمین فوتبال چوار در دوران دفاع مقدس داشتند، بمباران مستطیل قرمز در دقیقه ۵۵ سال ۱۳۶۵ روی داد.

وی افزود: در بین حوادث مختلفی که در طول دفاع مقدس داشتیم، حوادثی در ایلام روی داده است که مردم ما هم از آن خبر ندارند، بمباران‌های زیادی در شهرهای ایوان، آبدانان، ملکشاهی، ایلام و بمباران میدان مسابقه بین تیم‌های فوتبال ایلام و چوار سال ۶۵ داشتیم، رهبر معظم انقلاب اسلامی با این تاکید و یادآوری، تکلیفی برای هنرمندان و اهل قلم  آن هم در عرصه جهانی برای بیان این رویداد تعیین کردند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: در طول سال های گذشته، نتوانستیم داد مظلومیتمان را فراتر از استانمان بیان کنیم، فیلم مستطیل قرمز که توسط هنرمندان استان ساخته شده است، بازخورد شایسته‌ای در کشور نداشت، هر چند که مقام جهانی کسب کرد، فوتبال ورزشی جهانی است دارای محبوبیت و مقبولیت و پرطرفدار است.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار گفت: وقتی که جمعی از ورزشکاران فوتبالیست مظلومانه در دقیقه ۵۵ بازی طعمه توطئه‌های استکبار جهانی شدند، این زبان هنر است که می‌تواند مظلومیت این جوانان ورزشکار را به نمایش بگذارد، چون هنر نیاز به ترجمه ندارد و تلاشی که هنرمندان استان برای جشنواره ملی گرافیک انجام دادند ارزشمند است که پیام  این رویداد را به مخاطبان جهانی انتقال دهد.

وی بیان کرد: ورزش فوتبال سیاسی نیست، برای کشور خاصی نیست، باید بتوانیم به این تکلیف عمل کنیم و مظلومیت شهدای فوتبالیست را به جهان نشان دهیم، این شهدای فوتبالیست پیوندی عمیق بین شهادت و ورزش برقرار کردند، با زبان هنری است که می‌توانیم در عرصه‌های مختلف به دنیا بفهمانیم جمهوری اسلامی ایران چقدر مظلوم واقع شده و چگونه ۸ سال بمب بر سر مردم مظلوم ریختند.

امام جمعه ایلام ابراز کرد: این هنر هنرمندان است که بتوانند در قالب داستان، خاطره، فیلم، رمان و سایر رشته‌های هنری، این مظلومیت را برای دنیا ترسیم کنند، تا چهره‌های پشت پرده صدام آشکار شود، آن کسانی که دم از حقوق بشر می‌زنند، چگونه مردم ما را به خاک و خون کشیدند و اجازه ندادند صدای مظلومیت مردم ما به جایی برسد.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار گفت: با یادآوری مقام معظم رهبری تکلیف جدیدی پیدا کردیم که در این عرصه نقش آفرینی کنیم و صدای مظلومیتمان  را به دنیا برسانیم، امروز هم تحریم است و تهاجم همه جانبه بر علیه ملت ایران انجام داده‌اند که  باید صدای ملت ایران را با زبان هنر جهانی کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از مسوولین و همه دست اندرکاران این جشنواره ملی که تلاش کردند تا صدای مظلومیت شهدایمان را جهانی کنیم تقدیر می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: صدای مظلومیت گرافیک دقیقه 55 شهدای فوتبالیست رهبر معظم انقلاب انقلاب اسلامی صدای مظلومیت زبان هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۶۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی بی‌بی‌سی فارسی با یکی از نویسنده‌های گزارش درباره قتل نیکاشاکرمی و تجاوز به او | بخش فارسی BBC آمد ابرو را درست کند، چشمش را هم کور کرد...

به گزارش همشهری‌آنلاین، روزنامه ایران نوشت: در ویدیویی که از این گفت‌وگو منتشر شده، مجری بی‌بی‌سی فارسی سؤالات خود را از کاغذ می‌پرسد و خبرنگار بی‌بی‌سی جهانی نیز از روی کاغذی که در مقابلش قرار دارد پاسخ سؤالات مجری را از رو می‌خواند و سپس مترجم، پاسخ‌ها را به زبان فارسی برگردان می‌کند!

این درحالی است که نویسنده گزارش بی‌بی‌سی جهانی درباره نیکا شاکرمی، در این گفت‌وگو اذعان دارد که اسناد ادعایی در گزارشش، گاف‌ها و تناقضات متعددی داشته است.

وی همچنین از پاسخ به این سؤال که اسناد از کجا به دست بی‌بی‌سی رسیده، طفره می‌رود. پس از انتشار ویدیوهای این گفت‌وگو، یک کاربر فضای مجازی درباره آن اظهار کرد که بخش فارسی BBC آمد ابروی بخش جهانی را درست کند، چشمش را هم کور کرد! برخی دیگر از کاربران فضای مجازی تدارک چنین مصاحبه‌ای را شراکت بخش فارسی BBC با پروژه دولت انگلیس برشمردند.

این کاربران همچنین معتقدند که جعل چنین گزارشی نه تنها به‌خاطر پروژه تبلیغاتی علیه ایران در اثنای درگیری‌های غزه بوده بلکه ارجاع این مأموریت به بخش BBC جهانی بدین خاطر صورت گرفته است که کلیه رسانه‌های فارسی‌زبان خارج‌نشین به عنوان بازتاب‌دهنده این گزارش در پروژه مشارکت کنند. چرا که اگر بخش فارسی BBC این گزارش را منتشر می‌کرد، به دلیل اختلافات موجود میان شبکه‌های فارسی‌زبان (علی‌الخصوص BBC و اینترنشنال)، احتمال پوشش ناکافی پروژه از سوی سایر فارسی‌زبان‌ها بالا می‌رفت.

پمپاژ دروغ به نفع پلیس امریکا

خبر دیگر اینکه، گزارش جعلی و سندسازی بی‌بی‌سی جهانی در ارتباط با نیکا شاکرمی علاوه بر کاربران ایرانی، واکنش کاربران خارجی شبکه‌های اجتماعی را هم در پی داشت. این کاربران با اشاره به سندسازی بی بی سی، از این رسانه انگلیسی خواستند که به جای دروغ پردازی علیه ایران به پوشش سرکوب دانشجویان دانشگاه‌های امریکا توسط پلیس این کشور بپردازند و جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه را به تصویر بکشد. این کاربران معتقدند که شبکه انگلیسی بی‌بی‌سی برای به حاشیه بردن اقدامات ضد حقوق بشری پلیس امریکا، دست به دروغ‌سازی علیه ایران زده است.
دو روز از انتشار گزارش بی‌بی‌سی جهانی در ارتباط با مرگ نیکا شاکرمی می‌گذرد. به رغم اذعان بخش فارسی این رسانه به سندسازی، بی‌بی‌سی درقبال انتقادات و مطالبه کاربران برای ارائه اسناد اصلی سکوت کرده است.

کد خبر 848862 منبع: ایران برچسب‌ها اغتشاش تلویزیون بی بی سی خبر ویژه

دیگر خبرها

  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • دلایل مظلومیت امام صادق(ع) از زبان آیت‌الله علم‌الهدی
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است
  • انقلاب اسلامی ایران موجب بیداری جهانی شده است
  • اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه به جهانیان شوند
  • انقلاب اسلامی پایگاه حفظ دین اسلام است
  • غبارروبی قبور شهدای فرهنگی در شهرستان آران و بیدگل
  • گفت‌وگوی بی‌بی‌سی فارسی با یکی از نویسنده‌های گزارش درباره قتل نیکاشاکرمی و تجاوز به او | بخش فارسی BBC آمد ابرو را درست کند، چشمش را هم کور کرد...
  • ادای احترام رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شهدای گمنام ایلام
  • گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد