Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر سازمان فوتبال باشگاه ذوب آهن اصفهان گفت: فوتبالیست ها بیشتر به منافع خودشان فکر می کنند و کمتر در مسایل اجتماعی مثل کرونا ورود می کنند ولی آنها باید در ضررهای این روزها سهیم شوند.

رسول کربکندی در گفت و گو با خبرنگار ورزرشی خبرگزاری فارس  در مورد مسئولیت اجتماعی فوتبالیست ها در  روزهای کرونایی اظهار داشت: جامعه ورزش در راستای انجام به وظایف اجتماعی خود معمولا نسبت به هنرمندان فعالیت کمتری دارند و در این زمینه از هنرمندان عقب تر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنرمندان معمولا در این شرایط به مسئولیت های اجتماعی خود بسیار خوب عمل می کنند و خودشان را بهتر نشان می دهند اما ورزشکاران بخصوص فوتبالیست ها کمتر در این روزها به مسئولیت اجتماعی شان عمل کرده اند.

وی افزود: در این روزهای کرونایی تعداد انگشت شماری از اهالی فوتبال فعالیت خوبی داشتند به همین دلیل بیشتر به چشم آمدند در این روزها همه جا صحبت از کمک های سید جلال حسینی و علی کریمی است و اینکه این دو نفر برای کمک به مردم جامعه چه فعالیت های کرونایی انجام داده اند. سایر فوتبالیست ها و ورزشکاران در این زمینه به خوبی عمل نکرده اند. 

کربکندی با اشاره به دستمزد خوب بازیکنان فوتبال نسبت به هنرمندان عنوان کرد: با اینکه بازیکنان فوتبال درآمد بیشتری نسبت به هنرمندان دارند اما بدون تعارف باید بگویم که هنرمندان نسبت به مسئولیت های اجتماعی شان حساس تر هستند و بهتر از فوتبالیست ها عمل می کنند. 

وی در مورد اینکه چرا چنین شرایطی بر فوتبالیست های ما حاکم است، اظهار داشت: فوتبالیست ها بیشتر به منافع خودشان فکر می کنند و کمتر در مسایل اجتماعی مثل کرونا ورود می کنند اما گاهی شاهدیم که هنرمندان حتی قید فعالیت حرفه ای خود را می زنند اما در حیطه مسئولیت های اجتماعی عملکرد مناسب تری دارند، به نظرم فوتبالیست ها باید در این راه متحدتر و بهتر عمل کنند.

مدیر سازمان فوتبال باشگاه ذوب آهن در مورد کاهش دستمزد بازیکنان فوتبال در این روزهای کرونایی که فوتبال تعطیل است عنوان کرد: در این شرایطی که ویروس کرونا دنیا را تحت تاثیر قرار داده کل دنیا دچار خسارت و ضرر مالی شده اند البته ما در مورد کشور خودمان صحبت می کنیم و باید فوتبالیست ها نیز در ضرر و زیان های مالی دوران کرونایی سهیم شوند و نباید فقط باشگاه ها متضرر شوند. هرچند ورزشکاران دوران فعالیت حرفه ای کوتاهی دارند و یک عمر باید با درآمد این دوره زندگی کنند اما در چنین مواقعی فوتبالیست ها نیز باید در این ضرر و زیان مالی سهیم شوند. 

کربکندی تصریح کرد: در حال حاضر شاهدیم که در برخی باشگاه های انگلیس  بازیکنان با یکدیگر جلسه گذاشته اند تا بخشی از دستمزد خود را کم کنند زیرا آنها می دانند که اگر باشگاه ها ورشکسته شوند و باشگاهی وجود نداشته باشد دیگر آنها نیز درآمدی نخواهند داشت. بنابراین به باشگاه هایشان کمک می کنند. در کشورمان هم باید بازیکنان فوتبال به این طریق به باشگاه هایشان کمک کنند. امیدوارم که هیچ ورزشکار و هیچ انسانی به خاطر ویروس کرونا خسارت جانی نبیند ولی خود را در خسارت باشگاه ها سهیم کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ذوب آهن اصفهان فوتبال رسول کربکندی کربکندی بازیکنان فوتبال فوتبالیست ها باشگاه ها سهیم شوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۸۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، جوان‌گرایی یکی از اصول بازیکن سازی در فوتبال به شمار می‌رود و تیم‌های مطرح اروپایی حساسیت زیادی روی این موضوع دارند و در ترکیب خود خیلی کم از بازیکنان بالای ۳۰ سن استفاده می‌کنند.

تیم ملی فوتبال ایران هم در جام ملت‌های اخیر با افزایش سن بازیکنان مواجه بود به طوری که پس از لبنان ایران با میانگین ۲۹ سال دومین تیم پیر این مسابقات بود. بیشتر کارشناسان فوتبال هم نسبت به دعوت از بازیکنان پا به سن گذاشته در تیم ملی از امیر قلعه نویی (سرمربی تیم ملی) گلایه مند بودند.

تیم ملی زمانی می‌تواند از بازیکنان جوان استفاده کند که استعدادیابی در تیم‌های باشگاهی به درستی انجام شود و بازیکنان مستعد در تیم‌های پایه زیر نظر مربیان پرورش یابند تا با حضور در لیگ برتر مورد توجه مربیان تیم ملی قرار گیرد.

یعقوب وطنی جز مربیانی است که سال‌های زیادی را در فوتبال پایه گذرانده است. او در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص استعدادیابی در فوتبال ایران اظهار داشت: درست که در فوتبال استعدادیابی داریم اما مهم‌تر از آن استعداد پروری است. ما در کشوری زندگی می‌کنیم که دارای منابع انسانی زیادی است و در بحث آموزش مربیان فعالی در فوتبال ایران وجود دارند و به نظرم هر شخصی کوچک‌ترین استعدادی داشته باشد، استعداد او شناخته خواهد شد.

پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است

او ادامه داد: در فوتبال امروزی هم باشگاه‌ها و هم هیأت‌های فوتبال در استان‌ها بحث استعدادیابی را دنبال می‌کنند. مربیان تیم‌های ملی پایه هم با سفر به استان‌های مختلف، بازیکنان زیادی را به فوتبال ایران معرفی کرده‌اند. پس از استعدادیابی، پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است که باید به آن توجه شود که متأسفانه ما در این چرخه معیوب هستیم و نمی‌توانیم آن طور که باید از استعدادهای خودمان استفاده کنیم. اگر مدیر باشگاهی بحث پرورش بازیکن را در نظر بگیرد و نتیجه گرا نباشد، مربی آن تیم می‌تواند استعدادها را به خوبی پرورش دهد تا در آینده مورد استفاده قرار گیرند.

وطنی افزود: من در آکادمی باشگاه‌های پاس، پیکان، تراکتور حضور داشته‌ام و به نوعی در آکادمی باشگاه استقلال هم دخیل هستم و باید بگویم که بحث استعدادیابی در فوتبال پایه در حال انجام است اما مربیان تیم‌های بزرگسال بیشتر نتیجه گرا هستند و نمی‌خواهند تا بازنده بازی شوند و به همین دلیل به بازیکنان جوان توجهی ندارند. به نظرم در تیم ملی هم همین نتیجه گرا بودن باعث شد تا امیر قلعه نویی از بازیکنان جوان استفاده نکند وگرنه خود قلعه نویی بهتر از هر شخص دیگری می‌داند که فوتبال ایران پر از استعدادهای جوان است و باید آنها به کار گرفته شوند.

آکادمی‌ها و هیأت‌های استانی باید بودجه کافی داشته باشند

وطنی تصریح کرد: بحث استعدادیابی در فوتبال را نباید از پایین به بالا نگاه کنیم، اگر آکادمی‌ها و هیأت‌های فوتبال استانی دارای بودجه کافی باشند، هیچ گاه شاهد پدیده بازیکن پولی در تیم‌های پایه نخواهیم بود. متأسفانه اکثر باشگاه‌ها نمی‌خواهد در زمینه توسعه آکادمی‌های خود هزینه کنند و این شرایط باعث خواهد شد تا مربیان و تیم‌های پایه برای تأمین بودجه مالی خود در کنار سایر بازیکنان از تعدادی بازیکن پولی هم استفاده کند.

مربی فوتبال کشور ادامه داد: شرایط در برخی از باشگاه‌ها به گونه‌ای شده است که تیم‌ها ۱۰، ۱۵ بازیکن سطح بالا دارند و از تعدادی بازیکن پولی برای تأمین مسائل مالی خود بهره می‌برند و به نظرم هیأت‌های فوتبال نمی‌توانند در این زمینه نقشی داشته باشند چون مسؤولان بودجه‌ای برای این کار در نظر نگرفته‌اند.

اختصاص ۲۰ درصد از بودجه باشگاه‌ها برای تیم‌های پایه

او خاطر نشان کرد: به عنوان مثال دو باشگاه فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان به دلیل بودجه‌ای که دارند، بازیکنان زیادی را به سطح اول فوتبال ایران تقدیم کرده‌اند و حتی برخی از این بازیکنان که در تیم‌های پایه حضور دارند، مشتریانی از تیم‌های اروپایی دارند. در پایان به این نکته می‌رسیم که بودجه مالی مهم‌ترین مساله است. کنفدراسیون فوتبال آسیا یکی از قوانینی که برای حرفه‌ای سازی باشگاه‌ها قرار داده استفاده از ۲۰ درصد از بودجه آن باشگاه برای تقویت آکادمی خود است که متأسفانه چنین چیزی در فوتبال ایران رخ نمی‌دهد و هرچه به AFC گزارش داده می‌شود، سند سازی است که توسط باشگاه انجام می‌شود.

وطنی در پایان گفت: باید بگویم هنوز افرادی هستند که عاشقانه در بخش فوتبال پایه و استعدادیابی فعالیت می‌کنند و این افراد با بازیکنانی که ترتیب می‌کنند، فوتبال ایران را به درجات بالا می‌رسانند و امیدوارم باشگاه‌های دیگر هم راه پیکان، فولاد و سپاهان را در پیش بگیرند و بیشتر به بازیکنان جوان خود بها دهند.

کد خبر 6023575

دیگر خبرها

  • خداحافظی بهترین فوتبالیست ۲۰ سال گذشته امارات
  • دعوت بانوی فوتبالیست خوزستان به اردوی تیم ملی
  • هشدار به سیتی: دی‌بروینه پیشنهاد عربستان را رد نکرده
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند
  • همین بازیکنان بی‌کیفیت چند هفته دیگر ۵۰ میلیارد تومان می‌خواهند!
  • سرخپوشان با توپ فوتبال گلف بازی کردند
  • آحاد جامعه باید در فرآیند تولید تمام حوزه ها سهیم باشند
  • 26 بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال زنان دعوت شدند
  • الکلاسیکوی قلابی: تکل، خطا، اعتراض و ...کات!
  • ویسی: فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند شورای امنیت وسط بیاید